Telefon

0759 832 719

Email

office@argilaalbastra.ro

Program de funcționare

Mon - Fri: 7AM - 7PM

un tratament eficient trebuie să acționeze și asupra simptomelor cauzate de infecția fungică la nivelul pielii piciorului sau la nivelul unghiilor,

Ciuperca piciorului și micoza unghiei sunt afecțiuni care apar mai cu seamă la cei care: muncesc în mediu umed, la caldură și nu asigură o igienă corespunzzătoare labei piciorului.

Astfel că la primele simptome: miros înțepător al degetelor de la picioare, însoțite de schimbarea culorii ungiei ( mai cu seamă la degetul mare) este importnat să acționați. Pentru nu confunda acesta afecțiune cu altele care duc la simptome similare ( diabet, insuficiență venoasă, circulație sangvină deficitară, etc) este bine să vă prezentați mai întâi la medicul de familie și apoi după caz la medicul specialist ( din listă nu va fi exclus dermatologul). Oricât de eficientă este terapia naturistă, pentru a trata o afecțiune este obligatoriu să identificăm natura ei.

poza inainte de tratament

După identificarea afecțiuni ca fiind ciupercă se poate acționa asupra ei cu succes așa cum vedeți în imagini prin aplicarea de cataplasmă din argila Azzurra PAAR 01 și în comppletare cu produse (unicat) realizate din argila albastra untopasă de Râciua Azzurra și exctracte din plate cum sunt: Purus Derm ( argila si extract de galbelele) produs ce va facilita refacerea pielii și a culorii tesutulul cutanat. De asemenea după vindecare se va aplica periodic cataplasmă din argila albastră untoasă de Râciu Azzurra si exctrat de menta piperita, care va asigura eliminarea periodică a oricăror tipuri de ciuperci sau micoze. Conținutul în cupru, sulf și argint conferă proprietăți antifungice unice pentru această argilă.

inainte de tratament

Argiloterapia constă în aplicarea de cataplasmă Azzurra Epiderma ( PAAR 01) în strat gros (prima aplicație) care va fi acopierită cu folie și va fi menținută minim 1 oră și 30 minute după care se îndepărtează printr-o spălare ușoară. Funcție de posibilități se va aplica 1-2 cataplasme pe zi. Pe măsură ce se înregistrează progrese semnificative se va începe aplicarea cataplasmei cu extract de gălbenele care va asigura vindecarea și estetica piciorului.

după tratament cu argila Azzurra
după tratament cu argila Azzurra Epiderma si Purus Derm

Desigur, pe toată perioada și după tratament se va asigura o igienă corespunzătoare pentru aceste cazuri. Astfel dacă există o pereche de cizme din cauciuc utilizate în activitate acestea vor fi schimbate sau se vor spăla cu apă fiartă pe interior, idem șosetele , etc.

Produse necesare 2-3 buc Azzurra Epiderma PAAR 01, 1-2 buc Purus Derm PAAG 01 și 1 buc Azzurra Bellisima PAAM 01

Pentru informații privitoare la schemele de aplicare ale terapiei cu argila albastra Azzurra ne puteți scrie la office@argilaalbastra.ro .

Un nou caz aflat în tratament prin argiloterapie

S-a început un tratament specific prin împachetări cu cataplasma Azzurra Epiderma ce vor fi urmate de cele cu Purus Derm pentru refacerea tesutușșui cutanat.

Vezi mai jos starea inițială:

Înainte de aplicarea argiloterapiei

Vom reveni cu noi imagini care arată evoluția tratamentului.

Argiloterapeut

Ing. Covaciu Ioan

Articole recomandate

1 comentariu

  1. Foarte faina postarea. Tocmai am dat peste blogul tau si am vrut sa spun ca mi-a placut foarte mult sa rasfoiesc postarile de pe blogul tau. La urma urmei, ma voi abona la fluxul tau rss si sper sa scrii din nou foarte curand!|

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *