Telefon

0759 832 719

Email

office@argilaalbastra.ro

Program de funcționare

Mon - Fri: 7AM - 7PM

MASCA PENTRU TEN ACNEIC

Preparaţi o infuzie din:

  • conţinutul unui pahar cu apă;
  • un vârf de degete de frunze de lipan;
  • un vârf de degete de frunze de trei-fraţi-pătaţi;

Lăsaţi să se răcească. si într-un vas, puneţi:

  • o lingură de argilă albastră;
  • o lingură de infuzie;
  • o linguriţă de fulgi de ovăz.
  • Amestecaţi totul până la obţinerea unei compoziţii omogene,aplicaţi conţinutul direct pe faţă.
  • Se lasă să acţioneze 20-25 minute. Masca se îndepărtează
    cu restul infuziei;

Tratamentl se reia de trei-patru ori pe săptămână. După îndepărtarea măştii tenul rămâne curat, purificat, neted şi uniform. Produse necesare Azzurra Bella (PMCA 02) – 1 BUC;

Mastile de fata si de corp pe baza de argila sint extrem de raspindite in saloanele de frumusete din intreaga lume. Argila are proprietati de curatare, detoxifiere si de nuantare a tenului. Acest ingredient lucreaza pe doua cai: in primul rind usuca, scoate toxinele si alte impuritati din piele, iar in al doilea rind, mineralale din compozitia sa sint absorbite de piele.

O masca de fata cu argila elimina impuritatile, exfoliaza si da pielii un aspect proaspat si vizibil intinerit. Daca ai un ten gras, argila albastră este cea mai indicată având rezultate de la prima aplicare.

Daca ai un ten normal sau uscat, este importanta hidratarea. Deci, amesteca argila cu smintina, galbenus, miere, suc de morcovi sau pepene. Un tratament facial sau corporal pe baza de argila se aplica o singura data pe saptamina, iar ingredientele pot varia de la o aplicare la alta.

Cu ajutorul argilei albastre, poti lupta impotriva acneei, a celulitei si a vergeturilor. Vezi mai multe la meniul Afectiuni. Produs recomandat Azzurra Bella (PMCA 02) din care se pot efectua minim 25 de masti cosmetice;

Stiati ca 90% dintre femeile au celulita, dar numai unele reusesc sa-si mentina corpul intr-o forma ideala?

Este o inflamatie a celulelor care apare pe anumite zone ale corpului: solduri, coapse, abdomen, brate, avand un aspect inestetic numit de obicei, Coajă de Portocală. Sângele nu drenează sau drenează defectuos, infiltraţiile de toxine care se acumulează în ţesuturi. Medicul poate constata şi existenţa unei probleme de circulaţie sngvină. Completaţi tratamentul prescris de medic sau fitoterapeut cu o cură internă de argilă în fiecare dimineaţă pe stomacul gol consumaţi un pahar de lapte de argilă. În plus, faceţi două-trei băi pe săptămână, urmând sfaturile de mai jos:

Pregătirea Băi cu apă argiloasă

Lăsaţi să curgă în cadă apă la o temperatură de cca 38-40 grade celsius. Adăugaţi 2 Kg argilă albastră Azzurra Thermae (BAAR 01); Faceţi două-trei astfel de băi săptămânal în orice perioadă a anului. Dacă în această perioadă veţi observă că nu mai aveţi :insomni, nevroze, iritabilitate, zgomote în urechi sau scăderea tensiuni arteriale (argila reglează tensiunea a se vedea la afectiuni) trebuie să stiţi că argila are acţiune binefăcătoare în multe afecţiuni.

Desigur în cadă mai puteţi adăugă după plăcere şi decocturi de plante medicinale cum sunt: muşeţelul, menta, rozmarin etc.

Efectul argiloterapiei asupra unui dermatofibrom

„Buna ziua domnule Covaciu, revin cu impresii despre cura de argila. Efectul a fost puternic inca din prima zi – mai multa energie, un elan tineresc, ca sa spun asa… Cred ca s-a produs o detoxifiere importanta la nivelul organismului si o oarecare scadere in greutate, dar cel mai important efect pozitiv este acela ca s-a redus considerabil, pana aproape la disparitie un dermatofibrom pe care il aveam la piciorul stang si care incepuse sa ma deranjeze nu numai prin durere intensa, ci la mers fiind chiar la locul unde se aseaza pantoful pe picior.”

(Arsene S.)

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *