Telefon

0759 832 719

Email

office@argilaalbastra.ro

Program de funcționare

Mon - Fri: 7AM - 7PM


Vreau sa va aduc de stire ca am folosit Argila Albastra pentru tratamentul unui nodul Rece Tiroidian (Tiroidita subacuta, cu nodul Ecografic rece, de 4/3,5 cm).

Pacientul prezenta simptomele unei Hipertiroidii fruste. Binenteles i-am recomandat sa urmeze tratamentul endocrinologic recomandat de specialist, si in plus am administrat tratament complementar (adjuvant) cu Argila Albastra.
Am folosit Argila in cura externa (cataplasme, aplicatii externe cu pasta de argila albastra [exista gata preparata in farmacii si magazinele specializate, PAAR-01], 30-60 minute, zilnic pe nodulul tiroidian, timp de 20 zile. Nodulul tiroidian rece de 4/3,5cm, prin aplicatii zilnice de pasta cu Argila Albastra s-a redus la jumatate 2/1cm in 20 zile).

De asemenea am administrat si intern Argila Albastra concomitent cu aplicatia externa.

Astfel:

Primele 3 zile Apa de pe Argila (2 lingurite de argila albastra la 100 ml apa plata, amestecata seara, iar dimineata bauta pe stomacul gol, doar apa de pe argila); Urmatoarele 17 zile Laptele de Argila (adica 2 lingurite de argila albastra la 100 ml apa plata, amestecata seara, iar dimineata baut tot amestecul).

Cu stima Dr. Dan Mihai Rusu.

Nodul tiroidian micsorat dupa 1 luna de argiloterapie cu argila Azzurra

Buna ziua,
Vreau sa va anunt ca mama a fost si a facut ecografia la glanda tiroida si nodulul care era in luna octombrie 2.21 cm acum s-a micsorat la 2.02 cm. Ea era sigura ca din octombrie pâna in februarie cand a inceput cura, nodulul se marise mai mult de 2.21 cm. Mama are deja o luna si jumatate de cand isi aplica cataplasmele si urmeaza cura interna. Este foarte bucuoasa si va multumeste. (Cristina I., IASI);

Mărturiile se complletează după caz..

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *