Telefon

0759 832 719

Email

office@argilaalbastra.ro

Program de funcționare

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Argiloterapia cu argila albastră untoasă Azzurra a înregistrat rezultate remarcabile în tratarea afecțiunilor dermatologice, pentru care există mărturii concludente.

În acest caz efectul optim este dat de cura externă care aduce efectul terapeutic al argilei direct asupra afecțiunilor pielii. După mult timp și multe încercări am reușit să aducem un produs unicat în România și nu numai, creat special pentru aceste afecțiuni. Este vorba de PURUS DERM care îmbină proprietățile excepționale ale acestei argile cu cele oferite de gălbenele pentru refacerea țesutului cutanat.

Argiloterapia cu argila albastra untoasa Azzurra este mixt, intern și extern combiinat cu extracte din plante dar nu numai și în unele cazuri mai grave chiar cu băi active și împachetări. Vom începe prin a detalia cura internă.

Cura internă

Hipodermul, dermul și epidermul sunt cele trei straturi ale pielii ( țesutul cutanat) iar despre cât de important este pentru noi să avem o piele sănătoasă sau scris și se vor scrie multe. Cu siguranță nu vă doriți ca pielea să vă doară, fie că e o iritație, fie o arsură cauzată de soare, ulei încins, foc sau substanțe chimice dacă ne gândim la o parte din acțiunile nedorite ce vin din exterior sau cele din interior. Dacă am enumera o parte din ceea ce poate face rău pielii din ”interior” atunci nu trebuie să uităm de tinerețe ( acneea), de bolile cauzate de viruși ( herpes, dermatita atopica, psorizis, pitiriazis,, etc) schimbarea culorii cauzată de afecțiuni ale ficatului sau ale rinichilor sau de boala varicoasă și nu în ultimul rând de nedorite efecte ale diabetului când vasele sangvine exterioare se blochează și duc la necroze. Nu trebuie utat că ceea ce numim noi o ”piele mai subțire” se numește mucoasa ( bucală, genitală, nazală) este afectată fie de abcese dentare fie de virusul herpetic.

Cura internă pentru sănătatea pielii ne asigură o sănătate a organelor interne care ar putea să ne arate că sunt bolnave pe suprafață pielii: ficat, rinichi, inimă, etc astfel funcție de affecțiunile descoperite ( dacă mergem și la medic) se poate cunoaște dacă cura internă va dura 2-3 luni sau poate mai mult 4-8 luni, cunoscut fiind că problemele hepatice nu se pot remedia în scurt timp.

Cura externă

este în mare parte decisivă mai ales în cazurile în care afecțiune pielii au cauze externe ( arsuri, vătămări, expunere la mediu poluant, frig sau căldură etc) funcție de caz se aplică mai întâi cataplasme din argilă curată ( albastra sau galbenă) funcție de gravitatea afecțiunii ( tipuri de arsuri sau tipul de ten). Pentru perioada în care boala/afecțiunea este spre vindecare se aplică fie cataplasmă din argilă galbenă sau albastra cu extract de gălbenele. Cataplasmele se aplică direct pe țesutul afectat acoperite cu folie și se mențin funcție de caz 30 minute sau cel mult 2 ore. Cum fiecare tip de afecțiune are un tratament și regim de recuperare diferit este recomandat să cereți detalii la covaciu.ioan@gmail.com pentru un tratament cât mai reușit având în vedere că terapia cu această argilă aduce rezultate garantate.

Produse recomandate

Pentru cura internă, argila Azzurra AAUR 01 2-4 buc, Cura externă 1-2 buc Azzurra Epiderma PAAR 01 și PURUS DERM PAAG 01 -1 2 buc, de asemenea pentru situații excepționale este recomdata și baia. Pentru siguranță cereți informații la covaciu.ioan@gmail.com.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *